Een paar jaar geleden raakten de broers Steven en Robert Kleinjan geïnspireerd door losse thee. Thee zoals thee bedoeld is. Pure thee. Pure smaken. ‘Zoveel mogelijk mensen het genot gunnen van pure, losse thee’, werd de missie van de theesommeliers.
Zo ontstond Say Yes.

Say Yes is thee om samen van te genieten, om van te houden, waarmee je laat zien dat je echt van thee houdt. Say Yes is een thee die inspeelt op je verlangen. Wie zegt er geen ja tegen het pure genot van thee? Wie zegt er geen ja tegen het rustmoment van thee? Wie kan de geurige verleiding van deze thee weerstaan? Say Yes is passie – óók voor looks en voor mooi design.

You, me, Tea? Say Yes!

Say Yes biedt je topkwaliteit losse thee. Geen volumeproducties. Geen theeblends uit meerdere tuinen. Elke verpakking bevat de thee van slechts
één oorsprong. Eén tuin. Goed voor de zuiverste smaak, met een natuurlijke intensiteit. Thee die de zintuigen prikkelt, met een intense smaaksensatie en pure theebeleving. Echt een thee voor de theeliefhebber. Ambachtelijk en zorgvuldig geselecteerd.

Say Yes. Als je echt van thee houdt.